Sortiment


Hos oss hittar ni ett brett sortiment inom många områden.

Färg & Penslar


Vi har ett stort utbud av färg och penslar för det som behövs i vardagen. Du hittar allt från fasadfärg, väggfärg, snickerifärg till plåtfärg, med mera. Givetvis hittar du mängder av penslar, rollers, färgskrapor med mera.


Fog, lim & Kemikalier


Vi har en stor bredd av olika typer av lim- och fogmassor från bland annat Tec7, Danalim och Casco. Allt från enklare kontaktlim till limfogmassor som kan limma under vattenyta. Vi har även ett stort sortiment med hushållskemikaler som t ex spisbränsle, lampolja, aceton, bensin.


Grillar & Gasol


Vi är en auktoriserad Weber Premium återförsäljare och har ett stort sortiment av deras tillbehör och grillar på lager. Givetvis kan du även beställa alla tänkbara reservdelar hos oss. Vid sidan av jobbar vi även med t ex Char-Broil, Broil King och Mustang.


Trädgård & Jord


Under sommarhalvåret lagerför vi ett kvalitativt och hyfsat brett sortiment med Jord från Hasselfors. Hos oss hittar du mellan 25-30 olika typ av artiklar, allt från Plantjord till P-jord, chilijord, gödsel, rhododendronjord med mera.

Inom bevattning jobbar vi främst med Hozelock med lite Grouw och Gardena vid sidan av.


Nät, Vajer, Rep & Kätting


Vajer, rep och kätting finns i olika dimensioner och versioner. Antingen på löpmeter eller hela rullar. Till detta har vi ett brett sortiment med karbinhakar, schacklar, vajerlås med mera.

Surrningsmaterial så som spännband, bagagestroppar och liknande finns det med.


Nyckelkopiering


Vi har de vanligaste cylinderämnen som brukar användas i hus och hem, med tillbehör till detta.


Husgeråd & Hushållsmaskiner


Stekpannor, kokkärl, grytor och liknande har vi gott om. Du hittar allt från rakapparater, tandborstar, kaffebryggare, riskokare och allt möjligt som kan behövas i ett hem hos oss.


Verktyg, skruv & Bult


Vi har mängder av handverktyg för att se till att lösa alla dina uppgifter utan krångel. Vår bultbar med självplock har en bred sortering av både träskruv (FZB, C4, A4) och maskingängade(FZB, FZB, A4) artiklar i olika versioner och dimensioner. Men även en del udda artiklar så som saxpinnar, stjärnvred. Vi jobbar främst med metriskt grovgängat, men har lite vanliga storlekar i UNC också.


Elverktyg & Maskiner


Vi jobbar främst med Ryobi och Bosch på maskinsidan, men har lite Hikoki vid sidan av. Ryobi är vårt fokusfabrikat inom både verktyg och maskiner för hem och trädgård. Bosch är främst verktygsmaskiner.


Badrum & Dusch


Behöver du fräscha upp kan vi erbjuda en bredd av produkter, allt från slangar till handtag, draperistänger, pedalhinkar, tvålpumpar med mera.


VVS


Vi har ett helhetssortiment inom klämringskopplingar, adaptrar, slangklämmor, vattenutkastare och allt som kan behövas till detta.


EL & Ljuskällor


Behöver du lite ljus i vardagen har vi ett stort sortiment av ljuskällor från främst Osram, men även Philips och Star Trading.

Du hittar kabel, strömbrytare, lampsocklar, grenkontakter, vägguttag och allt möjligt på vår elavdelning.


Montering & Leverans


Vi hjälper er med både montering och leverans av t ex grillar, högtryckstvättar, gräsklippare, maskiner med mera.